Op 7 juli opende zich het krachtige 77 energieportaal.

 

Een intens energetisch event dat jou diep raakt en impact heeft op je emoties, liefdesleven en spirituele groei. Deze energieën zijn nog steeds voelbaar en velen van ons ervaren de nasleep ervan.

 

Het 77 energieportaal heeft je energie flink beïnvloed en dat voel je vooral in je chakra’s. Het energiesysteem in ons lichaam wat super belangrijk is voor ons fysieke, emotionele en spirituele welzijn.

 

 

Als je te maken hebt met een overactieve sacrale chakra kunnen lustgevoelens en onbeheersbare seksuele gedachten en gevoelens je domineren. Weet dat alles wat je nu meemaakt en voelt, jou iets wilt vertellen.

 

 

Voor vrouwen is zelfbevrediging (met een orgasme) goed voor het humeur en algehele gesteldheid.  Masturbatie ontspant en vermindert stress. 

Emoties en Liefdesleven

 

Misschien merk je dat je gevoelens intenser zijn dan normaal. Een tijd van diepe genezing en loslaten van oude emotionele wonden is aangebroken.

 

Daarnaast werken de retrogrades als mega versterkers. Ook de nieuwe maan in kreeft en de aankomende schaduwperiode van Mercurius retrograde in combinatie met het opengaan van het 88 Leeuwenportaal zorgt voor innerlijke fratsen.

 

Het is normaal om je plotseling overweldigd te voelen door emoties die je misschien al lang hebt onderdrukt.

 

Je kunt nu wat gevoeliger zijn voor de energieën van anderen en je omgeving. Dit is ook een periode waarin je geïnspireerd kunt raken om oude pijnen los te laten en ruimte te maken voor nieuwe ervaringen.

 

 

Zorg goed voor jezelf door te journalen, te mediteren en tijd in de natuur door te brengen om je emoties te verwerken.

 

Dit krachtig energieportaal ( en planeten in retrograde) raakt je emotioneel heel diep. Dit kan zich uiten in een verhoogde gevoeligheid, oude wonden die naar boven komen en een sterk verlangen naar liefde en verbinding.

 

Het is tijd om naar je hart te luisteren, je emoties te omarmen, en jezelf de ruimte te geven om te helen.

 

 

In je liefdesleven merk je dat oude patronen en blokkades naar de oppervlakte komen om te worden geheeld.

 

Dit is ook een moment om relaties te verdiepen en negatieve energieën los te laten.

 

Wees geduldig en liefdevol naar jezelf en anderen. Deze periode vraagt om eerlijkheid en openheid, zodat je ruimte maakt voor echte, diepe verbindingen.

 

 

Op 16 juli start voor de tweede keer de gratis training Chakra Magie voor Liefde en Loslaten.

 

Jouw persoonlijke coach als het gaat om de reis naar binnen maken om liefde aan te trekken of betere zelfliefde te creëren en zware energie los te laten.

14 dagen Chakra Magie voor Liefde en Loslaten

Vanaf 16 juli 2024 de gratis training Chakra Magie voor Liefde en Loslaten. Hoe je meer liefde aantrekt en loslaat wat (zelf) liefde in de weg zit.

Spirituele Groei en Ascentie Symptomen

 

Het 77 energieportaal werkt als een katalysator voor spirituele groei. Veel mensen ervaren ascentie symptomen zoals vermoeidheid, hoofdpijn, en emotionele ups en downs. Maar ook lichamelijke klachten zoals rugpijn (onderste drie chakra’s) of niet kunnen focussen.

 

Deze symptomen zijn een teken dat je energetisch systeem zich aanpast aan de hogere frequenties, want de trilling van de aarde verandert.

 

Luister goed naar je lichaam, rust voldoende uit, en zorg goed voor jezelf.

Daarnaast kun je ineens een sterke behoefte voelen om veranderingen aan te brengen die meer resoneren met je hogere zelf.

 

Ook je intuïtie kan sterker worden. Let op je dromen en ingevingen, want deze kunnen je leiden.

Invloed van de Retrograde Planeten

 

In juni, juli en augustus zijn verschillende planeten in retrograde, wat extra lagen toevoegt aan een periode van introspectie en transformatie. Houd rekening met diepe dalen, diepe shifts en prachtige manifestaties inclusief een nieuwe versie van jezelf.

 

 

 

  • Pluto Retrograde (1 mei – 10 oktober 2024): Pluto retrograde vraagt  om dieper te graven in jouw onderbewuste en je schaduwkanten te onderzoeken. Dit is een tijd van transformatie, waarbij oude patronen en ongezonde attachments worden losgelaten.

 

  • Saturnus Retrograde (17 juni – 4 november 2024): Saturnus retrograde nodigt je uit om verantwoordelijkheid te nemen voor je daden en om jouw lange termijn doelen te heroverwegen. Dit kan voelen als een tijd van vertraging, maar het is ook een kans om een goede basis te leggen voor de toekomst.

 

  • Neptunus Retrograde (30 juni – 6 december 2024): Neptunus retrograde brengt illusies aan het licht (oh boy niet schrikken) en vraagt om je dromen en idealen te herzien met de nieuw verkregen informatie. Het is een periode om duidelijkheid te vinden en te ontsnappen aan bedrog en (zelf)misleiding.

 

  • Chiron Retrograde (26 juli – 5 december 2024): Chiron, de “gewonde genezer,” gaat retrograde en nodigt je uit om oude wonden te onderzoeken en te helen. Dit kan intense emoties oproepen, maar biedt ook een kans voor diepe genezing en zelfacceptatie.

 

  • Mercurius Retrograde (5 augustus – 28 augustus 2024): Mercurius retrograde start met een schaduwperiode vanaf medio juli. Gebruik deze tijd om naar binnen te keren, te reflecteren, en belangrijke beslissingen goed uit te werken. Het is ook een periode waarin oude vrienden of ex-partners weer opduiken, wat je de kans geeft om onafgemaakte zaken op te lossen.

Een chakra cleansing helpt je om je relaxt te voelen wanneer de heftigheid van de periode waarin je nu zit toeneemt. Boek direct hieronder en ontvang toegang tot de cleansings.

 

 

In liefde & Magie

Daily Coffie ♥️

Nieuwe & Volle Maan Chakra Cleansings

Elke maand is er een nieuwe en volle maan Chakra Cleansing. De zeven chakra’s worden schoongemaakt alsook geactiveerd. Je hebt vernieuwde energie en een hogere staat van bewustzijn gecreëerd.

Video Readings

Daily stemt zich af als zuiver kanaal op jouw persoonlijke energie. Alles wat je te weten mag komen over jouw situatie geeft ze aan je mee. Inclusief persoonlijke coaching.

Speciaal voor jou om aan Chakra Magie te doen en liefde aan te trekken:

Chakra Magie Membership

Als Magische Member van onze exclusieve community, krijg je toegang tot een wereld vol met tools voor transformatie, manifestatie en heling onder de professionele begeleiding van Daily.

Godinnen Chakra Zomerzonnewende nu tijdelijk van €197 voor €97

De zomerzonnewende met haar overvloedige zonnekracht en energie, biedt de perfecte gelegenheid om  diepe en krachtige verbindingen te maken, maar vooral om te manifesteren.

Godinnen staan vaak symbool voor kracht, wijsheid en empowerment. Door deze energieën in je chakrawerk te integreren versterk je jezelf. Dit helpt je om je innerlijke kracht te erkennen en te gebruiken om je leven positief te veranderen.

Share This