De energie van september 2024,

nodigt ons uit tot een diep proces van innerlijke reflectie en herziening. Met Jupiter, Saturnus, Uranus, Neptunus, Pluto en Chiron allemaal retrograde, wordt het collectief aangemoedigd om naar binnen te keren.

 

September is ook een maand van emotionele afronding, waarin we ons klaarmaken voor de komende eclipse. De tussenperiode voelt vaak ongemakkelijk omdat we worden gedwongen los te laten wat niet langer past in ons nieuwe bewustzijn. Er komen intense emoties naar de oppervlakte: oude trauma’s, angsten, frustraties, boosheid en karmische patronen die vragen om heling.

 

Als collectief bevinden we ons in een periode van spiritueel ontwaken, waarin oude overtuigingen afbrokkelen en nieuwe inzichten zich aandienen. Het kan voelen alsof je zweeft tussen het oude en het nieuwe zonder precies te weten hoe verder te gaan. Dit is echter essentieel voor onze spirituele groei.

 

De trilling van de aarde stijgt en dit heeft een directe invloed op ons fysieke en energetische lichaam. Veel mensen ervaren symptomen van energetische aanpassing zoals vermoeidheid, slapeloosheid en stemmingswisselingen. Zonnestormen en geometrische verschuivingen versterken dit proces en kunnen oude blokkades in ons energetisch systeem opschonen.

 

Met de intense energieën van deze periode – veroorzaakt door de retrograde planeten, verhoogde trillingen van de aarde, en kosmische invloeden zoals zonnestormen – is het belangrijk om extra goed voor je energie te zorgen.

Hoe om te gaan met deze heftige maar zeer zuiverende periode?

 

Journaling helpt om je emoties te verwerken en los te laten. Sta jezelf toe om je emoties te voelen zonder oordeel, want dit kan helpen om vastzittende energie los te maken.

 

Spirituele hygiëne is net zo belangrijk als fysieke en emotionele zelfzorg. Zorg voor regelmatige energetische reiniging van je lichaam en je ruimte. Meld je hier aan voor mijn chakra cleansings, de membership die vanaf 29 september van start gaat ter ondersteuning en voor de juiste begeleiding.

 

Kristallen zoals seleniet of rookkwarts helpen om je energie op te schonen. Doe regelmatig een energetische schoonmaak met Palo Santo, salie of door middel van visualisaties van wit licht.

 

Door de verhoogde energie kun je gemakkelijk de spanningen van anderen oppikken. Het is daarom belangrijk om energetische grenzen te stellen. Visualiseer een beschermend schild van licht om je heen dat negatieve invloeden tegenhoudt.

 

 

Een verhoogde trilling vraagt om een schoon en helder lichaam.

 

 

Dit is ook een periode van diepe emotionele afronding. En vergeet niet dat je een energetisch wezen bent en propere energetische verzorging nodig hebt. Alle klachten beginnen altijd energetisch om vervolgens via lichaam en geest tot uiting te komen.

 

Werk samen met de maanenergie door rituelen of meditaties die gericht zijn op loslaten en manifesteren. Met Neptunus retrograde en de huidige spirituele ontwakingsenergie is je intuïtie sterker dan ooit. Vertrouw op je innerlijke leiding en luister naar de subtiele signalen van je ziel.

 

Beweging en ademhaling helpen om energie door je lichaam te laten stromen en stagnaties op te heffen. Gronden en aarden is essentieel om verbonden te blijven met de aarde en niet overweldigd te raken door kosmische energie.

 

Edelstenen zoals hematiet of zwarte toermalijn kunnen helpen je energieveld te stabiliseren.

 

Deze periode van transformatie raakt ook onze relaties. Dit is ook een periode van diepe emotionele afronding. Veel connecties komen ten einde, omdat ze niet langer resoneren met de nieuwe energie. Relaties die gebaseerd zijn op angst of controle worden uitgedaagd om te veranderen of losgelaten te worden. Tegelijkertijd ontstaan er nieuwe zielenverbindingen.

 

Soulmate-relaties komen nu sterker naar voren, want deze zielen zijn klaar om elkaar te ondersteunen in hun spirituele groei. Tweelingzielen hebben het zwaarder; niet iedereen is klaar om die diepe verbinding volledig aan te gaan. Vaak moeten tweelingzielen eerst los van elkaar groeien, voordat ze elkaar weer kunnen vinden op een hoger bewustzijnsniveau.

 

Samengevat nodigt de energie van september 2024 ons uit tot diepe zelfreflectie en transformatie. Met de krachtige trilling van het getal 8, retrograde planeten en de kosmische invloeden worden we uitgedaagd oude patronen los te laten en ons voor te bereiden op een nieuw tijdperk van overvloed en bewustzijn.

 

Relaties, zowel met jezelf als met anderen, worden opnieuw gedefinieerd en de uitnodiging is om vanuit je hart te leven in plaats van uit angst.

 

In liefde en Magie,

Daily Coffie

The Goddess Path of the Divine Feminine

Gedurende deze reis werk je onder andere met de Goddess Mindset waardoor je beter begrijpt wat en hoe het is om werkelijk een Godin te zijn, en dit in je dagelijks leven te belichamen. Daarnaast verkennen we de divine feminine energy way of life, waarin je leert hoe je vanuit jouw vrouwelijke energie een vervuld en betekenisvol leven creëert.

 

Herfstequinox Ritueel Balans en Loslaten

Vandaag markeert het begin van de herfst, een perfect moment om jezelf te centreren en balans te vinden in de natuurlijke overgang van licht naar donker. Hier is een eenvoudig en krachtig ritueel dat je kunt doen om los te laten wat niet langer dient en ruimte te maken voor innerlijke rust en overvloed.

 

Voor dit ritueel heb je nodig:

  • een kom met water (voor het element water);
  • een handvol bladeren of takjes uit de natuur (voor aarde);
  • een veer of gewoon je handen (voor lucht), en een steen of kristal om jezelf te aarden.
  • Zoek een rustige plek, buiten of bij een open raam, waar je in stilte kunt verbinden met de energie om je heen.

 

Begin met het zetten van je intentie. Sluit je ogen, adem diep in en uit, en voel de balans die de herfst met zich meebrengt.

 

Zeg hardop: “Op deze dag van balans, laat ik alles los wat me niet langer dient en maak ik ruimte voor innerlijke rust en overvloed. Ik ben in harmonie met de natuur en mezelf.”

 

Nu is het tijd om de elementen te eren. Dompel je vingers in het water en sprenkel het lichtjes over je lichaam of de ruimte.

 

Terwijl je dit doet, zeg je: “Water, zuiver en reinig mij.” Houd de bladeren of takjes vast en bedank de aarde voor haar stabiliteit. Zeg: “Aarde, help mij los te laten en te gronden.” Gebruik de veer of beweeg je handen zachtjes door de lucht en zeg: “Lucht, breng mij helderheid en lichtheid.”

 

Neem nu de steen of kristal vast en visualiseer dat je alles wat je wilt loslaten hierin stopt.

Zeg: “Met dit object geef ik alles af wat mij niet langer dient. Ik laat los met liefde.”

 

Leg de steen op de grond of ergens buiten, als een symbolische daad van loslaten.

 

Sluit af door de elementen en de natuur om je heen te bedanken. Adem nog een keer diep in en uit, voel de balans in jezelf en zeg: “Zoals de aarde transformeert, zo transformeer ik. Zo zij het.”

 

Met dit eenvoudige ritueel breng je jezelf in harmonie met de energie van de herfst en zet je de toon voor een seizoen vol helderheid, kracht en innerlijke rust.

Chakra Magie Membership

Als Magische Member van onze exclusieve community, krijg je toegang tot een wereld vol met tools voor transformatie, manifestatie en heling onder de professionele begeleiding van Daily.

Nieuwe & Volle Maan Chakra Cleansings

Vanaf 29 september krijg je elke maand toegang tot nieuwe en volle maan Chakra Cleansing via een Membership. De zeven chakra’s worden schoongemaakt alsook geactiveerd. Je hebt vernieuwde energie en een hogere staat van bewustzijn gecreëerd.

Speciaal voor jou

Video Readings

Daily stemt zich af als zuiver kanaal op jouw persoonlijke energie. Alles wat je te weten mag komen over jouw situatie geeft ze aan je mee. Inclusief persoonlijke coaching.

Godinnen Chakra Zomerzonnewende nu tijdelijk van €197 voor €97

De zomerzonnewende met haar overvloedige zonnekracht en energie, biedt de perfecte gelegenheid om  diepe en krachtige verbindingen te maken, maar vooral om te manifesteren. Godinnen staan vaak symbool voor kracht, wijsheid en empowerment. Door deze energieën in je chakrawerk te integreren versterk je jezelf. Dit helpt je om je innerlijke kracht te erkennen en te gebruiken om je leven positief te veranderen.
Share This